miercuri, 17 septembrie 2008

Primul pas

Ai trait vreodata clipa in care inima sa iti bata atat de tare incat, in galopul ei nebun, sa simti ca iti iese din piept, cand palmele incep sa iti transpire si un mare nod isi gaseste locul lui in gat, cand cuvintele tale par prea prostesti pentru a fi rostite? Si toate astea in clipa in care ea apare...
O sa facem un mic exercitiu...
A venit clipa cand iti vei intalni jumatatea, dar nu stii cum sa o intampini. Cu flori? Cu bomboane? Sau vei alege sa fii tu, sincer, astfel dovedindu-i ca esti dispus sa-i oferi ceva mai mult decat simplele cadouri? Hai sa alegem sinceritatea, sa vedem ce o sa iasa.

Ajungi la prima intalnire, in primul loc romantic, primele emotii. Cand o vezi iti bate inima, nu stii ce sa faci si ce sa-i spui ca sa o faci sa te placa. Faci ce-ti spune inima, esti amabil si incerci sa faci in asa fel incat lucrurile sa decurga pe placul amandurora. Vorbesti cu ea deschis, sincer, aratandu-i incredere si considerandu-o confidenta ta. Ea te place, tu o placi, totul e perfect. Pentru moment nimic nu mai conteaza, doar sa fii alaturi de ea.

Trece o anumita perioada de timp, si ea incepe sa fie nesigura pe relatie, isi acorda un timp pentru a vedea daca vrea sa continue relatia, DAR in acelasi timp, pastrandu-te langa ea prin orice mijloace, pentru orice eventualitate. Ca baiat, in momentul in care apar probleme din cauza ei, trebuie sa lasi de la tine, iertand din iubire. Se rezolva odata, de 2 ori, de 3 ori, iar dupa un anumit timp, cand simti ca nu mai poti sa rezisti mult, ea iti frange din ce in ce mai mult inima, renuntand sa mai depuna efort pentru a pastra legatura dintre voi.

Tu continui, cu speranta si din iubire pentru ea, ca totul va merge bine pe viitor... cu gandul ca DRAGOSTEA VA INVINGE TOTUL. Ea, ca sa nu te piarda, iti va declara iubirea ei prin vorbe (fata in fata, prin telefon, prin orice mijloace)... sincera sau nu. Dar nu trebuie sa uiti nici pentru omini-secunda ca FAPTELE DOVEDESC VORBELE. La un momentdat simti ca trebuie sa pui capat, si totodata te gandesti ca o ultima sansa mereu trebuie acordata.

Va veni perioada in care esti nedumerit, pierdut in ganduri... nu stii ce sa faci, sa uiti totul si sa o luati de la inceput sau sa mergi mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Amintirile din trecut iti spun sa mergi mai departe, dar inima iti spune ca tot raul se poate uita si ca binele va asteapta cu bratele deschise si cu un zambet urias. Daca lucrurile nu o iau asa cum ai fi dorit, si la un anumit punct, drumurile voastre se bifurca, fiecare alegand in mod diferit, accepta lucrurile asa cum sunt... accepta ca ai capatat o experienta proprie care te va face sa stii cu adevarat ce e de facut pe viitor.
Mergi inainte, zambeste, si multumeste-i pentru tot. Gandeste-te ca cineva, candva, undeva, cumva , te asteapta! :)

Niciun comentariu: